Gim Kordon comeback 2020

Iloksemme ilmoitamme, että Gim Kordon särökitaroineen takaisin kartalle! Gim Kordonin paluukeikka tapahtuu Helsingin Henry’s Pubin Helatorstai-klubilla 27. helmikuuta, jossa soitamme maan mainion Treemer-yhtyeen kanssa, Helatorstai-klubille on aina vapaa pääsy.

Studiokin on varattuna parin viikon päästä ja uusia biisejä alkaa olla jo reilun albumillisen verran, eli uskaltanemme luvata julkaisevamme myös uutta musiikkia tänä vuonna. Siitä lisää myöhemmin.

Myös pieniä miehistönvaihdoksia on tapahtunut: basistimme Lasse keskittyy soittelemaan The Duplossa ja Local Al -bändissä ja hänen tilalleen bändiin on liittynyt vanha ystävämme Janne Nissilä, jonka kanssa Aleksi on soittanut jo 90-luvulla Mummypowderissa ja korvasipa Janne Wallun The Duplossakin vuosituhannen alussa. Janne on tuttu myös muun muassa Elias Gouldin yhtyeestä ja on hänet voinut bongata myös Vestan ja Graciaksen bändeistä, soittaapa Janne myös Local Al -bändissä rumpuja.

Gim Kordon 2020
Aleksi Pahkala
Alexandros Karoutsos
Janne Nissilä

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s