Ei ole helppoo! Album version! Get it!

 

1

Gim Kordonin debyyttialbumi ‘Ei ole helppoo’ julkaistaan keväällä 2014. Levy on about masteroitu ja nyt on aika tarjota ystäville Rumabssakin vuoden parhaiden biisien joukkoon valittu Ei ole helppoo ihan oikeana miksattuna ja masteroituna versiona. Se edellinen oli vaan raakamiksaus ja ei sitä ikinä masteroitukaan vielä. Onneks oli niin rupinen hitti, että soi YleXillä ja Radio Helsingissä tollasenaankin. Ei se paljon muuttunut siitä demosta, testaa vaikka itse.

Gim Kordon’s debut album will be released in a few months on Soliti. Here’s the album verion of our hit single Ei ole helppoo for you! Thank you for liking and feel free to share it with your friends.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s